| Exclusief dealer Femkes Rooftop Tents

Met 4 gasveren gaat de Miles recht omhoog en verandert in een perfecte slaapplaats. Zelfverzekerd staat hij op je dak! Bekijk ook de Miles Classic!

vanaf € 2950

Waarom kiezen
Voor de Miles starling?

Super snel opgezet, in minder dan 2 minuten!

Binnenmaat 206 x 134 cm, geschikt voor 2 personen

Super sterk en duurzaam materiaal

Uit voorraad leverbaar

Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen

Combineer met de Skadu voor nog meer kampeerplezier

Leverbaar in 2 uitvoeringen. Zie ook Miles on top.

Omschrijving

De Miles is er in 2 uitvoeringen. De "Miles" en de "Miles Starling". Beide modellen passen op iedere auto.

Beide zijn rechthoekig met 2 ruime in-/uitgangen en 2 ramen. De Miles modellen zijn uitgerust met muggengaas, matras, vaste luifel en een verstelbare ladder. Onder het comfortabele matras ligt een anti-condens mat (3D mesh) voor eventueel condensatievocht.

De Miles gaat middels 4 gasveren omhoog en staat als een huis op je dak. Er is genoeg ruimte om je beddengoed en slaapspullen in de tent achter te laten als je de Miles daktent weer inklapt.

Wat zijn de verschillen?
Allereerst, de "Miles Starling" is een stukje breder waardoor je makkelijker een baby of peuter bij je in de tent kunt laten slapen.

De deuren en ramen van de Miles Starling zijn het meest opmerkelijk! De ingangen zitten namelijk niet tegenover elkaar maar schuin. Zo kun je de ladder voor een deur van de auto zetten en de andere deur nog steeds openen.

En dan die unieke panoramaramen! Sla deze ramen "om de hoek" om zo een waanzinnige panoramaview te hebben.

Wil je meer weten of proefslapen? Maak een afspraak!

Wil je de Miles Starling in actie zien?

Specificaties

Binnenmaat lengte 206 cm
Binnenmaat breedte 134 cm
Totaalgewicht 69 kg
Hoogte 31 cm
Lengte 210 cm
Breedte 140 cm
Merk Miles
Materiaal tent Polykatoen, waterproof en brandvertragend
Materiaal shell Zwart recyclable ABS
Binnenzijde shell Vocht absorberende EVA bekleding
Kleuren Groen of grijs
Garantie 2 jaar
kleuren

Verschillende kleuren

Ga je voor een knallende kleur of kies je toch voor wat meer camouflage? Ben je benieuwd in welke kleur jouw favoriete daktent verkrijgbaar is? Bekijk de specificaties of neem contact op.

skadu luifel

Deze super handige luifel, kun je voor veel verschillende dingen gebruiken. Hij kan de auto als het ware verlengen maar kan ook prima los staan op zijn eigen pootjes. Schuin tegen de wind of als een dakje voor meer schaduw of tegen de regen en de wind. Of wat dacht je van een overdekt terras? Één ding is zeker: een Skadu wordt nooit een tent en blijft een luifel.

3 van de 4 zijdes zijn voorzien van klittenband waaraan de zijpanelen bevestigd kunnen worden, heerlijk voor een stukje privacy. Een Skadu past achter de auto, naast de auto of los in de tuin of op het strand.

beeld