| Exclusief dealer Femkes Rooftop Tents

De Speedy (Gonzalez) onder de daktenten. Met een binnenmaat van 206 x 120 cm, 2 deuren en een groot raam is deze driehoek tent het snelst op te zetten.

vanaf € 1999

Waarom kiezen
Voor de hopper?

Super snel opgezet, in minder dan 2 minuten!

Binnenmaat 206 x 120 cm, geschikt voor 2 personen

Super sterk en duurzaam materiaal

Uit voorraad leverbaar

Genoeg ruimte voor beddengoed en slaapspullen

Combineer met de Skadu voor nog meer kampeerplezier

Omschrijving

De Hopper is een driehoekige tent met 1 groot raam en 2 “deuren”. Elke kant heeft een toegang. De Hopper is uitgerust met muggengaas, matras, vaste luifel en een verstelbare ladder. Onder het comfortabele matras ligt een anti-condens mat (3D mesh) voor eventueel condensatievocht.

De Hopper gaat middels 2 gasveren open en scharniert aan de korte kant omhoog. Er is genoeg ruimte om je beddengoed en slaapspullen in de tent achter te laten als je de Hopper daktent weer inklapt.

De Hopper past op iedere auto, maar leent zich bij uitstek voor hoge auto’s en busjes omdat deze daktent maar vanaf 1 kant hoeft te worden dichtgetrokken.

Wil je de Hopper On Top in actie zien?

Specificaties

Binnenmaat lengte 206 cm
Binnenmaat breedte 120 cm
Totaalgewicht 70 kg
Hoogte 31 cm
Lengte 214 cm
Breedte 127 cm
Merk Hopper
Materiaal tent Polykatoen, waterproof en brandvertragend
Materiaal shell Zwart recyclable ABS
Binnenzijde shell Vocht absorberende EVA bekleding
Kleuren Groen of grijs
Garantie 2 jaar
kleuren

Verschillende kleuren

Ga je voor een knallende kleur of kies je toch voor wat meer camouflage? Ben je benieuwd in welke kleur jouw favoriete daktent verkrijgbaar is? Bekijk de specificaties of neem contact op.

skadu luifel

Deze superhandige luifel kun je voor veel verschillende dingen gebruiken. Hij kan de auto als het ware verlengen, maar kan ook prima los op zijn eigen pootjes staan. Schuin tegen de wind, als een dakje voor meer schaduw of tegen de regen en de wind. Of wat dacht je van een overdekt terras? Eén ding is zeker: een Skadu wordt nooit een tent en blijft een luifel.

3 van de 4 zijdes zijn voorzien van klittenband waaraan de zijpanelen bevestigd kunnen worden, heerlijk voor een beetje privacy. Een Skadu past achter of naast de auto of los in de tuin of op het strand.

beeld