| Exclusief dealer Femkes Rooftop Tents

De kleinste koffer maar de grootste tent! Door het unieke uitklapsysteem verandert deze box in een handomdraai tot een ruime verblijfplaats van 210x148cm.

vanaf € 2550
khosi-beeld-2

Waarom kiezen
Voor de Khosi?

Super snel opgezet, in minder dan 2 minuten!

Binnenmaat 210 x 148 cm, geschikt voor 2 personen

Super sterk en duurzaam materiaal

Uit voorraad leverbaar

De tent heeft een afritsbare flytarp én een grote vaste luifel

Combineer met de Skadu voor nog meer kampeerplezier

Omschrijving

De Khosi en Alu-Khosi. De nieuwkomers in het programma. De kleinste boxen maar de grootste tenten. De Khosis zijn eigenlijk hybride daktenten. Dit houdt in dat het een “klap”tent is met een hard dak.

Een hybride tent klapt uit naast de auto en staat dwars op het dak van de auto waardoor het slaapoppervlak groter wordt. Het uitgeklapte deel steunt dan op de ladder.

De tent van de Khosi lijkt meer op een tent dan de modellen Hopper en Miles. De Khosi kun je vergelijken met een soft shell daktent maar dan strak dichtgeklapt en ingepakt onder een harde deksel. De hard cover maakt het inklappen van de tent sneller dan van een soft shell.

De Khosi is ook uitgerust met muggengaas, matras, 3D ventilatie mat, 2 opbergtassen, montage kit en ladder. Deze daktent heeft naast de afritsbare flytarp ook een grote vaste luifel en een extra grote aanritsluifel  (schaduwoppervlak 3 x 3,5 m).

Wat zijn de verschillen? De Alu-Khosi is eigenlijk hetzelfde als de Khosi maar dan met een mooie strakke zwarte aluminium deksel. Overigens niet alleen voor de 4WD rijders hoor. De Alu-Khosi past ook prima op kleinere auto’s. Verder is de Alu-Khosi net iets dunner maar wel iets zwaarder.

Wil je meer weten? Maak een afspraak!

Wil je de Khosi in actie zien?

Specificaties

Binnenmaat lengte 210 cm
Binnenmaat breedte 148 cm
Totaalgewicht 55 kg
Hoogte 33 cm
Lengte 122 cm
Breedte 152 cm
Merk Khosi
Materiaal tent Polykatoen, waterproof en brandvertragend
Materiaal shell Zwart recyclable ABS
Binnenzijde shell Vocht absorberende EVA bekleding
Luifels Oxford 210D met zilveren coating
Kleuren Groen duo-tone
Garantie 2 jaar
kleuren

Verschillende kleuren

Ga je voor een knallende kleur of kies je toch voor wat meer camouflage? Ben je benieuwd in welke kleur jouw favoriete daktent verkrijgbaar is? Bekijk de specificaties of neem contact op.

skadu luifel

Deze super handige luifel, kun je voor veel verschillende dingen gebruiken. Hij kan de auto als het ware verlengen maar kan ook prima los staan op zijn eigen pootjes. Schuin tegen de wind of als een dakje voor meer schaduw of tegen de regen en de wind. Of wat dacht je van een overdekt terras? Één ding is zeker: een Skadu wordt nooit een tent en blijft een luifel.

3 van de 4 zijdes zijn voorzien van klittenband waaraan de zijpanelen bevestigd kunnen worden, heerlijk voor een stukje privacy. Een Skadu past achter de auto, naast de auto of los in de tuin of op het strand.

beeld